De bästa apparna för att fördriva tid

Idag finns det fler appar än någonsin som du kan använda för att fördriva din tid.

Vissa är roliga och gör dig på bättre humör, medan andra är seriösa appar som ger dig information som faktiskt kan hålla dig produktiv.

I den här artikeln går vi igenom några av de bästa apparna för att fördriva tiden. Detta är då såklart våra egna åsikter, och det kan naturligtvis finnas de som tänker annorlunda.

TikTok

Den här appen är ett bra sätt att fördriva tiden. Det är en social videogemenskap som gör det möjligt för alla över 13 år att framföra, dela och upptäcka korta videor. Några funktioner är att spela in sångklipp och dansa, läppsynka eller uppträda med vänner.

Speciellt under det senaste året har TikTok exploderat i populäritet och nu känns det nästan som att i princip alla använder denna app.

Youtube

Youtube känner förmodligen alla till, och faktum är att det är världens näst största sökmotor efter Google. Här hittar du därmed massor av videor här om alla tänkbara ämnen.

Det finns oändliga timmar av underhållning att hitta här, från komedisketcher till söta kattvideor, och allt är gratis.

Netflix

Netflix är en streamingtjänst på nätet där du kan se filmer och serier när och var du vill. Du kan hitta nästan alla tv-serier och filmer här, så det är ett bra sätt att fördriva tiden.

Eftersom de har en smidig app där du kan se deras utbud via din smartphone är detta en perfekt app för dig som vill fördriva tiden, både en längre och kortare stund, när du inte har tillgång till en dator eller TV.

Snapchat

Snapchat är en app där du kan dela bilder och videor som försvinner på några sekunder.

En av de bästa funktionerna är dock att du kan se vad dina vänner gör hela tiden. Du vet alltid vad folk gör och kan göra planer i farten om något intressant händer.

Spotify

Sist men inte minst är Spotify en bra app för att fördriva tiden eftersom det är en streamingtjänst för musik där du kan lyssna på en enormt stor mängd låtar, artister och album.

Det finns miljontals låtar här, men du kan bara hitta de bra låtarna om du vet vad du letar efter. Så leta runt lite och skapa dina egna spellistor så kommer du snart ha en bra musiksamling att ta fram när du vill